Maak je persoonlijke spaarpot met unieke foto, afbeelding, tekening of tekst!

Deze spaarpot is gemaakt van keramiek. De spaarpot met foto heeft een rubberstop in de bodem waardoor je de spaarpot makkelijk open kunt maken en kunt tellen hoeveel je al gespaard hebt! 

Produktinformatie:
Hoogte: 9,5 cm
Breedte: 8 cm
Omtrek: 26 cm 
Extra: met uitneembare stop

De spaarpot is gemaakt van aardewerk (steen). De foto kan enkelzijdig, twee-zijdig of rondom bedrukt worden. Aan de onder en bovenkant word altijd afstand tot de foto gehouden van 5 millimeter. Je kunt kiezen uit de volgende lettertypes Arial / Muli / Comic Sans MS/ Courier/Georgia/Lucida Sans Unic/Times new roman/Verdana

Als je de regie in eigen hand wil houden dan kun je zelf een ontwerp maken en naar ons mailen in jpg. formaat. Stuur de foto en/of tekst naar info@cadeauprinten.nl. Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen. Kies voor een foto met een hoge resolutie voor het beste resultaat.

Wanneer je grotere aantallen mokken wilt bestellen dan kun je ons contactformulier invullen en nemen wij contact met je op. Een mok met een eigen opdruk/logo is ontzettend leuk als relatiegeschenk of als promotioneel artikel. 

© 2018 - 2022 cadeauprinten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel