Bent u op zoek naar een persoonlijk relatiegeschenk. Cadeauprinten kan voor u een relatiegeschenk bedrukken met uw logo. In ons assortiment vindt u diverse relatiegeschenken in uiteenlopende categorieën. Denk hierbij aan een visitekaarthouder met logo. Of wilt u uw naamsbekendheid vergroten, dan is een tasje met logo bedrukken een goed idee. Een tas is één van de meest gekozen promotieartikelen.

Uw medewerker of zakelijke relatie is net ouder geworden. Om de kersverse ouders een attente felicitatie te bezorgen, is een kraamcadeau natuurlijk een perfect cadeau. Ook dit kan bij cadeauprinten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een knuffel met naam en geboortedatum of een slabbetje. Door de bedrukking naar wens geeft u een heel persoonlijk kraamcadeau.

Wanneer u met de kerstdagen voor een zakelijke relatie of medewerker een passend wijn of koffiegeschenk zoekt verwijs ik u graag door naar www.pureflavor.nl. Het is ook bij Pure Flavor mogelijk om het geschenk persoonlijk te maken door bijvoorbeeld een persoonlijk etiket op een fles wijn te maken.

De prijzen op www.cadeauprinten.nl zijn per stuk prijzen inclusief 21% BTW. Wanneer u in grote getallen (vanaf 10 stuks) op zoek bent naar een passend relatiegeschenk, vragen wij u contact op te nemen met ons zodat wij een passend prijsvoorstel voor u maken. Ook wanneer u op zoek bent naar een te bedrukken artikel en deze staat niet in onze webshop, kijken wij graag met u naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens bij cadeauprinten!

    Onderzetter met eigen foto, tekst of logo               Plaisance Merlot  Boodschappen Tas ​​                   Visitekaarthouder

              Kindervest geel one size        

 

© 2018 - 2022 cadeauprinten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel