Wanneer je op zoek bent naar een zakelijk geschenk of weggever hoef je niet ver te zoeken. De visitekaarthouder is een praktisch geschenk dat veel gebruikt wordt in het zakenleven. Daarnaast zorgt het compacte formaat ervoor dat de visitekaarthouder het zeer goed doet als weggevertje. Helemaal wanneer je de visitekaartjeshouder met logo en/of originele tekst laat bedrukken.

Laat visitekaarthouders bedrukken voor een professionele uitstraling

Een visitekaartje is vaak de eerste indruk van jou en de organisatie. Het zou daarom ook vanzelfsprekend moeten zijn dat de houder van de visitekaartjes even professioneel zijn. Laat daarom ook visitekaarthouders bedrukken voor de medewerkers. Zij zullen aangenaam verrast zijn met dit leuke extraatje. 

Voor grote aantallen kun je contact opnemen met ons. Je ontvangt dan van ons een passende offerte.

Wanneer je de visitekaarthouder hebt bestelt ontvangen wij graag het volgende van jou via info@cadeauprinten.nl

  • foto,tekst,logo of afbeelding
  • Bij tekst het gewenste lettertype ( Arial / Muli / Comic Sans MS/ Courier/Georgia/Lucida Sans Unic/Times new roman/Verdana)

Als je de regie in eigen hand wil houden dan kun je zelf een ontwerp maken en naar ons mailen in jpg. formaat. Stuur de foto en/of tekst naar info@cadeauprinten.nl  Is het bestand erg groot? Gebruik dan Wetransfer om de foto naar ons te sturen. Kies voor een foto met een hoge resolutie voor het beste resultaat.

 

Sorteer op
© 2018 - 2022 cadeauprinten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel